Text size
zondag, september 15, 2019

Bouw- en vastgoed

Na de bouwfraude leidde B_a_I in opdracht van een drietal ministeries een nationaal project om de cultuur in de bouwsector te helpen transformeren naar meer transparantie en integriteit. In dat kader hebben wij voor individuele bouwbedrijven opdrachten uitgevoerd, voor brancheorganisaties symposia en congressen georganiseerd en voor bouwopdrachtgevers gesprekken begeleid over samenwerken en integriteit waar alle partners in de samenwerkingsketen bij betrokken waren.  

 

U heeft als groepsdirecteur van van der Pol Infra regelmatig professionele contacten met de provincieambtenaren en soms ook met gedeputeerden. Er is een aantal opdrachten die u voor de provincie uitvoert. Voor de komende jaren zijn ambitieuze plannen gemaakt om de vaarwegen te verbeteren en uit te breiden. De plannen staan op de meerjarenbegroting. De gedeputeerde die dit beleidsveld in zijn portefeuille heeft is nieuw en onervaren. In zijn inwerkperiode leidt u hem op zijn verzoek langs de innovatieve waterbeheerprojecten die uw bedrijf in de provincie uitvoert. Het klikt tussen jullie. Na afloop wordt er wat gegeten en spreken jullie ook over persoonlijke zaken. Zijn dochter van veertien is dol op paarden en doet zelfs al mee aan springwedstrijden. U weet dat de algemeen directeur van uw bedrijf hele goede contacten heeft met het bedrijf dat de paardensport in Nederland sponsort en over twee maanden weer het prestigieuze en altijd uitverkochte Outdoor Gelderland organiseert. Wat doet U?

Dilemma's bespreken in uw organisatie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of bel 0031 654 770 154

Bouw en vastgoed

E-learning bij Janssen de Jong

Voor bouwonderneming Janssen de Jong ontwikkelt Bouwen aan Integriteit in samenwerking met Procademy een e-learningmodule integriteit. De module is bedoeld om de kennis over integriteit in de organisatie te vergroten en om de bestaande kennis te toetsen. Het bewustzijn van het onderwerp wordt bevorderd door het bespreekbaar maken van dilemma's die zich kunnen voordoen in de werkzaamheden van de medewerkers. De module wordt in het eerste kwartaal van 2019 ingezet.