Text size
woensdag, december 12, 2018

Demo Integriteitmodule

E_learning_module

Onze netwerkpartner Integriteit.nl heeft een e-learning module ontwikkeld waarmee organisaties op een efficiënte wijze grote groepen medewerkers kunnen trainen in het omgaan met dilemma's in de alledaagse werkpraktijk. Via Bouwen aan Integriteit kan deze module worden ingezet voor specifieke sectoren.

Doel
De module is bedoeld om het bewustzijn van integriteitdilemma's te vergroten bij medewerkers van de organisatie. Hij wordt ingezet als een e-learning instrument dat snel en gemakkelijk toepasbaar is in elke organisatie.  

Werkwijze
Dit instrument kan voorafgaand of ter voorbereiding op het functioneringsgesprek gebruikt worden. De module wordt gevoed door middel van een immer groeiende database van dilemma's. De intelligente technologie achter de module zorgt ervoor dat de dilemma's toegespitst zijn op de betreffende gebruiker. De tool 'het werkoverleg' is ontwikkeld voor leidinggevenden. Zij krijgen meedere malen per jaar afdelingsspecifieke dilemma's aangeboden die in het werkoverleg behandeld kunnen worden. 
Verder bevat de module een pagina met nieuwsberichten die te maken hebben met integriteit en een contactpagina waarmee de gebruiker al dan niet anoniem contact op kan nemen met de vertrouwenspersoon van uw organisatie.